fbpx

Novice

07 julij 2022

Velika Krpanova pot Velika Krpanova pot (VKP) je dobila ime po Martinu Krpanu. Pot je bila pripravljena že pred leti, lani pa je bila retrasirana tako, da je sedaj...

Izpostavljamo!

Trenutne TOP 3 kolesarske ture.

BikeSlovenia - Korona izziv / ura

Runda po Zelenem Krasu 

10. 9. 2022

Visit Postojna in Bike Slovenia vas v okviru kolesarskedirke Human Fish Gravel
vabimo na vodeno kolesarsko turo po čudovitih, odmaknjenih krajih Zelenega krasa.

Preberi več
BikeSlovenia - Grajska kolesarska pot

Lov na Martina Krpana

17. 9. 2022

Poznate legendo o najmočnejšem Slovencu, doma iz Vrha pri Sv. Trojici, ki je na svoji kobilici tovoril angleško sol, kar je bilo takrat prepovedano? Ga lahko ulovimo in vprašamo?

Preberi več
Vodena kolesarska tura po Nanoški planoti

Po Krpanovih poteh

24. - 25. 9. 2022

Krpanovo kobilico naj zamenja kolo, star klobuk s širokimi kraji čelada in debelo sukno iz domače volne, športna oprema. Slovenski zmagoviti značaj in samozavest, pa le imejte s seboj.

Preberi več

Mozaik poti

Mozaik kolesarskih poti po krasu je ustvarjen od kolesarjev za kolesarje. Izvajamo ture različnih zahtevnosti, ki jih določimo po več kriterijih: dolžini, vzponu in podlagi. Ture so lahko lažje ali težje, zahtevajo boljšo ali slabšo kondicijsko oz. tehnično pripravljenost, poldnevne, celodnevne ali več dnevne, s toplo malico ali brez. 

Nudimo vodenje za zaključene skupine ali individualne kolesarje. Vse poti lahko tudi prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Naše skupine so majhne in z izkušenimi, licenciranimi kolesarskimi in lokalnimi turističnimi vodniki vedno poskrbimo za brezskrbno kolesarsko avanturo. 

Sporočite nam vaše želje glede destinacije, trajanja, težavnosti, termina kolesarjenja in število oseb ter pripravili bomo ponudbo samo za vas.

BIKE SLOVENIA - kolesarji za kolesarje

e-pošta: info (afna) bikeslovenia.si             
tel. št.: 041 208 387

Izberi svojo kolesarsko avanturo v 2022

Kdaj in kam z nami v letu 2022? Preveri in se prijavi!

Prekolesarili smo ...

Kolesarjenje 2020 - Bike Slovenia
2021
Kolesarjenje 2020 - Bike Slovenia
2020
Kolesarjenje 2019 - BikeSlovenia
2019

Tomaž Penko

Tomaž Penko je lokalni turistični vodnik za destinacijo Zeleni kras , turnokolesarski vodnik z licenco PZS, načelnik TKO PD Postojna, prostovoljec, član organizacijske ekipe Dirke Okoli Slovenije (DOS), član komisije za turno kolesarjenje (KTK), po srcu naravovarstvenik ter fotograf in grafični oblikovalec. Kot velik ljubitelj narave se najbolje počuti v gozdu, na makadamskih poteh in kolovozih, pa tudi gozdnih vlakah, ko raziskuje nove poti in povezave. Je nadstandardni uporabnik navigacijskih naprav, ki se rad poda tudi na kolesarske avanture izven meja Slovenije. Tomaž je izkušen vodja kolesarskih tur za vsako priložnost in namen, pri njem je varnost udeležencev vedno na prvem mestu. Je kolesarski vodnik s srcem, kar potrjujejo tudi udeleženci, ki se radi vračajo na njegove kolesarske ture.

FOTOGRAFIJA AVANTURE PO EVROPI

Vreme je...

Ne spreglejte - prijava na novice

Facebook Bike Slovenia

V živo z Bike Slovenia

gps sledenje / on line

BikeSlovenia - gps sledenje / ON linegeslo: bikeslovenia

Kolesarjenje je lepo darilo

Darilni boni

Preiščite bikeslovenia.si