Predstavitev projekta (Do)živi v urbanem okolju v Postojni

Nepozabna doživetja narave, kulture in aktivnega življenja v urbanem okolju Pivke, Postojne, Planine in Ilirske Bistrice

V četrtek, 15. junija 2023 je bil uspešno izveden drugi javni dogodek - predstavitev projekta (Do)živi v urbanem okolju. Dogodek je potekal na Titovem trgu v Postojni, med 17. in 19. uro, na dan »Družinskega četrtka«, v sklopu 3-dnevnega dogajanja v času Dirke po Sloveniji.

Predstavili smo se partnerji ter naši doživljajski turistični produkti, ki smo jih oblikovali pod skupnim imenom (Do)živi v urbanem okolju.

S pestro paleto izvirnih, inovativnih, izobraževalnih, doživljajskih, zabavnih in butičnih produktov bomo obiskovalce popeljali na nepozabno potovanje skozi zgodovinske, kulturne in naravne znamenitosti v urbanem okolju Pivke, Postojne, Planine in Ilirske Bistrice. Ponudimo pa lahko tudi izobraževalne delavnice za otroke.

Produkti, ki smo jih predstavljali, so namenjeni tako otrokom, družinam, prijateljem, šolskim skupinam kot tudi posameznikom. Naša skupna vizija je spodbujanje aktivnega življenja in trajnostnega preživljanja prostega časa, zato vam z veseljem sporočamo, da smo pripravili produkte, ki bodo ustrezali različnim interesom in starostnim skupinam.

Obiskovalci so imeli priložnost spoznati prvi BIKE ESCAPE na krasu - najbolj noro detektivsko kolesarsko dogodivščino, ki jo pripravlja Bike Slovenia. Visit Pivka je predstavil pustolovska raziskovalna vodenja pod skupnim imenom DINAmična Pivka. Saša Zidar s.p. novo kolesarsko Doživetje Ilirske Bistrice med tem, ko je Ribiška družina Postojna povabila otroke ribiče na izobraževalne delavnice, kjer jim bo predstavila biotsko raznovrstnost vod in okolice.   
Ne zamudite priložnosti, da (do)živite nekaj novega v Planini, Pivki, Ilirski Bistrici in Postojni!

Bike Slovenia www.bikeslovenia.si
Visit Pivka www.visitpivka.si
Saša Zidar s.p. www.sasazidar.com
Ribiška družina Postojna www.rd-postojna.siNaložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Povezave: www.eu-skladi.si