(Do)živi urbano okolje na drugačen način / Promocijski dogodek

Pridružite se nam na posebnem dogodku, kjer vam bomo štirje parterji, združeni v projektu (Do)živi v urbanem okolju predstavili nove doživljajske turistične produkte in izobraževalne delavnice za otroke.

Naši izvirni, inovativni, izobraževalni, doživljajski, zabavni in butični produkti vas bodo popeljali na nepozabno potovanje skozi zgodovinske, kulturne in naravne znamenitosti med Snežnikom in Nanosom. Oblikovani so tako za otroke, družine, prijatelje, šolske skupine, kot tudi posameznike. Vsem pa je skupno spodbujanje aktivnega življenja in trajnostnega preživljanja prostega časa.

Projekt (Do)živi v urbanem okolju, prav tako stremi k povezovanju lokalnih ponudnikov, zato želimo vzpostaviti trdne temelje za prihodnje sodelovanje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, kjer vam bomo predstavili posamezne produkte na katerih bomo skupaj ustvarili nepozabno izkušnjo, ki bo povezala naravo, kulturo in aktivno življenje v urbanem okolju Pivke, Postojne, Planine in Ilirske Bistrice.

Predstavitev projekta (Do)živi v urbanem okolju bo potekala v soboto, 27. maja 2023 od 13h do 17h pred Krpanovim domom v Pivki.

Predstavili se vam bomo:
- Bike Slovenia - www.bikeslovenia.si
- Visit Pivka - www.visitpivka.si
- Saša Zidar s.p. - www.sasazidar.com
- Ribiška družina Postojna - www.rd-postojna.si


Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Povezave: www.eu-skladi.si