fbpx
Vodene kolesarske ture po Zelenem krasu

Letos podarite kolesarjenje

Prihaja čas obdarovanj. Podarite letos bon za vodeno kolesarsko turo.

Za prihajajoče praznike lahko podarite tistim, ki jih imate radi, ali pa kar sebi nekaj drugačnega, aktivnega, novega, morda celo osebni izziv. Podarite sproščeno in varno kolesarjenje v naravi z izkušenim in licenciranim kolesarskim vodnikom.

DARILNI BON za celodnevno vodeno kolesarsko turo, katerokoli, ki jo izbere vaš obdarovanec iz letne ponudbe vodenih kolesarskih tur Bike Slovenia, je lepo in izvirno darilo. Naše uspešnice, ki jih bomo sigurno ponovili tudi v letu 2022 so: Na Mašun na pašto, Okrog Snežnika, Nanos – Okra Mons, Grajska kolesarska pot, Med rujem in kamnom, Pivška presihajoča jezera itd. Za leto 2022 ponovno pripravljamo kolesarjenje po Krpanovih poteh in tudi nekaj povsem novega - Via Dinarico s kolesom.
 

Darilni bon velja za eno celodnevno vodeno kolesarsko turu za eno osebo in vedno vključuje tudi toplo malico oziroma kosilo.

Cena darilnega bona je 50 eur oziroma s popustom 45 eur.
 

Kako do popusta?

Vsem, ki ste že bili z nami na vodeni kolesarski turi in se boste odločili za nakup darilnega bona za ženo, moža, brata, sestro, mamo, ata, nonota, nono, strica, teto, prijatelja, prijateljico ali kar za sebe, priznamo 10 % popusta na celoten nakup.

Vsem ostalim, ki še niste bili z nami in se boste odločili za nakup dveh ali več darilnih bonov - enega za sebe in druge za vam ljube osebe - priznamo 10 % popusta na en darilni bon.

Darilni bon velja celo leto 2022 in ga lahko vnovčite za katerokoli celodnevno vodeno kolesarsko turo, ki bo razpisana in objavljena na www.bikeslovenia.si. Ob prijavi le opozorite, da uveljavljate darilni bon. Darilni bon ni mogoče zamenjati za gotovino. V primeru nepredvidenih Covid omejitev pri izvajanju vodenih kolesarskih tur bomo veljavnost darilnega bona seveda ustrezno podaljšali.

Kontrirajte nas na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in poslali vam bomo vse podatke za plačilo ter se dogovorili za dostavo darilnega bona (po pošti ali osebno).

Želim vam varno kolesarjenje in veliko užitkov v letu 2022!

BIKE SLOVENIA – kolesarji za kolesarje